Salgs- og leveringsbetingelser På Små Hjul AS

Org nr. 980 263 290

Postadresse: Postboks 90, 1314 Vøyenenga

Besøksadresse: Borkenholmveien 35, 1339 Vøyenenga (besøk avtales på telefon først, 911 38 621)

Våre modeller er beregnet på samlere, egner seg ikke som leketøy for barn under 14 år. Modellene er i det vesentlige laget i metall (chassis og hytter, påbygg i metall, plast eller resin. Smådeler i plast.

Dersom ikke annet er avtalt, gjelder våre betingelser som spesifisert under.

 Priser og leveringsbetingelser

Alle priser i nettbutikken er oppgitt inkl 25% norsk MVA (hvis ikke annet er oppgitt, som f.eks bøker som er MVA-frie)

Betalingsbetingelser

Varer sendes i oppkrav, mot forskuddsbetaling eller kan betales on-line med Visa eller Mastercard når du bestiller. Frakt etter postens satser. Vil du hente dine varer hos oss kan du betale kontant, eller med bankkort, Visa eller Mastercard når du henter varen(e). 

Fraktkostnader

Fraktkostnader belastes etter satser fra Posten Norge AS / Postnord AS

Leveringstider

Lagervarer sendes i løpet av 1-3 virkedage. Modeller som forhåndsbestilles leveres når de har ankommet vårt lager, men først etter at vi har tatt kontakt med kunde og informert om at forhåndsbestilt modell har kommet. Vi tilstreber at nettbutikken er oppdatert med aktuell lagerbeholdning.  Skulle vil likevekl være utsolgt vil vi ta kontakt for å avklare evt erstatningsvare eller evt. kansellering av ordren.

Forbehold

På Små Hjul AS tar ikke ansvar for kostnader, forårsaket av mulige trykkfeil i prislister/webkatalog.

Angreret/Returrett

Det er 14 dagers returrett. Kjøper kan angre på sitt kjøp etter angrerettslovens bestemmelser. Det betyr at kjøper uten grunn kan returnere varen til oss selv om det ikke er noen mangler ved den og selv om den ikke er levert. Evt porto ved retur av vare(r) betales av kunde.  Varen(e) skal returneres i ubrukt stand og i original emballasje. Dersom ikke angrerettsskjema er vedlagt forsendelsen utvifes angreretten til 3 måneder. Angretetten gjelder kun ved salg til forbruker.

Angreretten gjelder ikke forhåndsbestillte varer som lages etter kundens bestilling.  Evt retur eller avbestilling av slike varer belastes kunde med kr 350,- i gebyr. Evt returporto betales av kunde.

Oppgjør etter bruk av angreretten

Har du brukt din angrerett, vil du få oppgjør innen 5 virkedager etter at vi mottok vare(e) i retur.  Husk å oppgi bankkontonummer som pengene skal refunderes til.

Kansellering av ordre

Ønsker du å kansellere en bestilling du har fått ordrebekreftelse på, send en e-post til kundeservice@pasmahjul.no og referer til ordrenummer.  Det må av e-posten tydelig fremgå fullt navn på den som bestillingen var registrert på

Ansvar for transaksjoner gjennom nettsiden

På Små Hjul AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom nettbutikken.

Reklamasjoner

Det er 2 års reklamasjonsrett. Reklamasjoner som følge av mangler ved en leveranse, må meddeles oss innen 8 dager etter at varen er mottatt. Melding om reklamasjon kan sendes pr post (På Små Hjul AS, postboks 90, 1314 Vøyenenga, eller ved e-opst til kundeservice@pasmahjul.no.

Vårt ansvar begrenser seg til verdien av det leverte produkt . Vi påtar oss ikke ansvar for produksjonstap, skade på gods eller annet og/eller tap av fortjeneste.

Garanti

Garanti begrenser seg til reklamasjonsrett i 2 år.  Dette er samlermodeller og egner seg ikke som leketøy.

Forhåndsbestilte modeller

Ved forhåndsbestilling blir modellene produsert på grunnlag av innkomne bestillinger. Avbestiller du en modell du har forhåndsbestillt må vi belaste deg med et gebyr på kr. 350,-

Behandling av kundedata og personvern

De opplysninger vi registrere om deg som kunde blir ikke delt med andre eller solgt til en tredje part. Kundedata oppbevares i henhold til norsk lov.

Minstealder ved kjøp

Modellene egner seg ikke til barn under 14 år. Alle bestillinger gjort i nettbutikken forutsettes være gjort av personer over 18 år. 

Restriksjoner vedr eksport fra Norge

Varer blir ikke eksportert til følgende land i henhold til OFAC, EU og FN; Burma, Elfenbenskysten, Irak, Iran, Kongo, Cuba, Liberia, Nord-Korea, Zimbabwe, Sudan, Syria og Hviterussland.

Endringer

Vi forbeholder oss rett til å forandre webkatalogens tekniske spesifikasjoner og priser uten forutgående varsel.

Vøyenenga  2021

Samtykke for registrering av persondata Når du legger inn en bestilling På Små Hjul AS, må du legge inn persondata som for eksempel organisasjonsnummer, navn, adresse, e-post og telefonnummer. I forbindelse med kjøpet ditt samtykker du til å la oss lagre og bruke dataene dine for å kunne fullføre avtalen med deg.

Blir dataene delt med en tredjepart? Dine data blir delt med Visma Mamut i henhold til vår leveranseavtale. Vi har opprettet en datebehandlingsavtale med dem. Dine persondata blir kun delt med en tredjepart hvis valgt betalingsmetode krever at vi må videresende denne informasjonen. Ingen persondata blir solgt til tredjeparter.

Hvilke data lagres og hvor lenge lagres det? Vi lagrer relevant data så lenge som det er påkrevd, i henhold til Norsk regnskapslov. For å beskytte deg mot svindel, vil også IP-adressen din lagres.

Rett til tilgang på dine data I henhold til GDPR har du rett til å få tilgang på data vi har lagret om deg. Du har også rett til å kreve at data blir korrigert. For hjelp, kontakt oss på rune@pasmahjul.no eller tlf 911 38 621.

Håndtering av persondata Hvis du på noen som helst måte føler at vi ikke overholder kravene til håndtering av persondata, kan du kontakte Datatilsynet.

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn